Despre Noi

Societatea  S.C . ARTHOS INDUSTRY INVEST S.R.L  Ploiesti , Prahova nu este un simplu magazin online.
Firma noastra activeaza in domeniul instalatiilor din anul 2000, cu un portofoliu impresionant de clienti si lucrari executate in 14 ani de experienta

Pe langa serviciile de achizitie, S.C . ARTHOS INDUSTRY INVEST S.R.L Ploiesti , Prahova ofera consultanta, montare , instalare, asistenta tehnica si service tuturor clientilor sai. Colaborand cu firma S.C . ARTHOS INDUSTRY INVEST S.R.L Ploiesti , Prahova costurile se reduc, deoarece toate echipamentele necesare pot fi achizitioante dintr-un singur loc si mai apoi puse in functiune de catre echipa tehnica.

SERVICII INSTALARE, SERVICE, CONSULTANTA

Servicii complete in domeniul instalatiilor sanitare, termice, climatizare, servicii de mentenanta.

SERVICII MONTAJ ALIMENTARE CU APA SI CANALIZARE

Oferim soluţii tehnice moderne încorporând cele mai noi tehnologii în domeniile instalaţii sanitare, termice, alimentare cu apă şi climatizare executate la standarde calitative europene.  

SERVICII MONTAJ  APARATE DE AER CONDITIONAT

Oferim pentru o gama foarte larga de aparate aer conditionat servicii de instalare profesionala si mentenanta specifica.asigurand desfasurarea acestora cu un personal calificat dotat cu echipamente de ultima generatie.  

SERVICII MONTAJ INSTALATII TERMICE

Avand o experienta bogata in domeniul instalatiilor, va punem la dispozitie cei mai buni instalatori, ei putand interveni rapid si eficient, indiferent de situatie, intr-un timp foarte scurt. 

FACILITATI SERVICII

Prin semnarea unui contract  se obtin beneficii financiare prin diverse discounturi

SERVICII MONTAJ OBIECTE SANITARE

Executam instalatii sanitare, montaj obiecte sanitare si echipamente sanitare, consultanta pentru alegerea optima a echipamentelor de transport si distributie ale sistemelor de instalatii sanitare. 

SERVICII SUPORT TEHNIC SI SERVICE

Punând accent pe calitatea produselor şi promptitudinea cu care răspundem solicitărilor clienţilor noştri, suntem partenerul ideal pentru oricine vrea să rezolve o problemă în domeniul instalaţiilor termice.