Servicii

SERVICII INSTALARE, SERVICE, CONSULTANTA

Servicii complete in domeniul instalatiilor sanitare, termice, climatizare, servicii de mentenanta.

 

 

AER CONDITIONAT (tehnologie inverter)

Gama completa de produse de inalta calitate pentru conditionarea aerului, menite sa asigure confortul termic in conditii ecologice.

 

 

 

CENTRALE TERMICE CONVENTIONALE, PE GAZ

Centrale termice cu puterea cuprinsa intre 23 si 90 kW. Solutia cea mai convenabila pentru a asigurarea confortului termic dorit la incalzirea apartamentelor sau a caselor

 

 

 

CENTRALE TERMICE CU CONDENSARE, PE GAZ (24-115 KW)

Centrale termice de inalta eficienta care asigura un consum redus de combustibil folosind tehnica condensarii. Diversitatea de modele permite instalarea atat in apartamente si vile cat si in pensiuni, cladiri de birouri sau spatii industriale.

 

 

 

 

CENTRALE ELECTRICE (6-28kw)

Echipamente termice cu randament crescut la transformarea energiei electrice in energia termica necesara incalzirii spatilor.

 

 

 

PANOURI SOLARE PLANE

Colectoare solare cu suprafete variabile ce asigura captarea eficienta a energiei solare, avand un randament optic crescut. Panourile si suportii pentru montarea acestora se regasesc sub forma de sisteme in categoria solutiilor pe baza de energie solara.

 

 

 

PANOURI SOLARE CU TUBURI VIDATE

Tuburile vidate asigura performante deosebite atat pe timpul verii cat si in sezonul rece, permitand un aport energetic considerabil la producere apei calde sau la incalzirea spatiului. Alegeti solutiile complete pentru o exploatare optima .

 

 

 

SISTEME DE PANOURI SOLARE - PACHETE DE PRODUSE

Sisteme termice complete bazate pe energia solara, utilizate la prepararea apei calde menajere sau incalzirea spatiului. Includ atat panourile solare plane sau cu tuburi vidate cat si restul elementelor necesare unei utilizari eficiente.

 

 

 

 

CAZANE COMBUSTIBIL SOLID

Cazane din fonta sau otel consumatoare de combustibil solid. Sunt caracterizate de fiabilitatea crescuta si usurinta in exploatare.

 

 

 

CAZANE COMBUSTIBIL SOLID CU GAZEIFICARE

Cazane termice de inalta eficienta, consumatoare de combustibil solid. Tehnologia arderii prin gazeificare sau arzatoarele de peleti permit obtinerea unei eficiente crescute reducand substantial costurile de exploatare.

 

 

 

BOILERE SI REZERVOARE (PUFFERE) DE ACUMULARE

Gama variata de modele si capacitatile cuprinse intre 120 si 2000 litri faciliteaza instalarea diverselor boilere si tancuri de acumulare intr-o multitudine de aplicatii rezidentiale sau industriale.

 

 

 

CALORIFERE , RADIATOARE , CONVECTOARE

 Gama variata de Radiatoare otel , Calorifere baie , radiatoare aluminiu ,  radiatoare fonta

 

 

 

ACCESORII AUTOMATIZARE

Controlul si optimizarea parametrilor instalatiilor termice si de alimentare cu combustibil, termoreglarea circuitelor si siguranta in exploatare. Termostate ambient, sonde exterior, stabilizatoare tensiune, senzori, detectoare, automatizare solara, surse neintreruptibile.

 

 

ACCESORII HIDRAULICE SOLAR/GAZ /SOLID/PARDOSEALA

Elemente utilizate in dezvoltarea hidraulica a diverselor tipuri de instalatii termice. Pompe de circulatie, vase de expansiune, vane de amestec, grupuri hidraulice speciale, supape de siguranta, statii solare de pompare, schimbatoare de caldura.